Bögre

Ajándék bögre készítés egyedi szöveggel

Posted On május 10, 2016 at 2:42 du. by / No Comments

Van-e jobb meglepetés, mint egy névre szóló ajándék bögre? A válasz igen: ha a név mellé egy olyan kép vagy idézet társul, ami teljesen egyedivé teszi a bögrét.

Hercegnős bögre

Vagyunk olyan szerencsések, hogy rendelkezünk egy profi bögre nyomó berendezéssel, egy jó nagy adag alapanyaggal, és rengeteg ötlettel. Természetesen hiába találunk ki vicces mintákat, szívhezszóló képeket és idézeteket, teljesen egyedi csak akkor lesz, ha segítetek azzá tenni.

A mi szívünkhöz elsősorban a mesék állnak közel, így webáruházunkban főleg ilyen témájú bögréket fogtok találni, de próbálunk a humor tébolyult útvesztőlyében is előre törni, és elborultabbnál elborultabb ötletekkel előállni.

Micimackó bögre
Micimackó bögre

Persze ami nekünk tetszik, abból nem biztos, hogy tökéletes ajándék lesz! Bármilyen mintát és szöveget rá tudunk tenni a fehér 3dl-es bögrére, csak a te fantáziádra van bízva!

Vicces pokemon bögre

Annyi kérésünk van, hogy amennyiben nem az oldalunkról választasz, írj nekünk egy e-mailt, és segítünk a tervezésben és a minta elkészítésében.

A nem véletlen, hogy sok Star Wars bögre mintát találsz webáruházunkban, hatalmas rajongók vagyunk! Hasonlóképpen elborult szeretteiteknek kitűnő ajándék egy ilyen névvel ellátott “XY én vagyok a bögréd” bögre.

Névre szóló Star Wars bögre
Ilyen névre szóló Star Wars bögrét is tudunk készíteni

Ha pedig fiatalabb gyerkőcnek ajándékozod és egyébként a Gru Minionjai is közel állnak szívéhez, akkor a következő bögre lehet jó választás:

Gru minion Star Wars ajándék bögre

Ajándék bögre készítés kedvezményei

Amit tudunk még biztosítani, az a mennyiségi kedvezmény 3 és 6 bögre rendelése esetén:

Kedvezményes ajándék bögre
Kedvezményes ajándék bögre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük