Kitűző

Mutasd meg ki vagy: Pokémon Go kitűző és csapat jelvény

Látod, hogy jön veled szembe az utcán, és Pokémon Go zakatol a telefonján, de vajon barát, vagy ellenség? Itt az ideje, hogy eloszlass minden kétséget, feltűzd a Pokémon Go csapat jelvényt és igazi trénerként ródd az utakat!

A mai napom tervezéssel, szerkesztéssel, és kitűző készítéssel telt. Egyelőre vágó gépre még nem futotta, így kedvenc sorozatom nézése közben vágtam ki mind a 600 darab kitűző alapanyagot.

Szerencsére a végeredménnyel legalább annyira meg vagyok elégedve, mint a Pokémon ajándék dobozkánál, megérte rááldozni ennyi időt! Szerinted?

Pokémon kitűző jelvény
2.5 cm-es Pokémon jelvények

A fenti 8 kitűzőt minden vérbeli Pokémon Mester ismeri, hisz a legnagyobb harcokban, az arénákban lehet őket megszerezni. Elkészítettem hát a Szikla, Zuhatag, Villám, Szivárvány, Lélek, Méreg, Vulkán és Levél jelvényeket. Itt tudod őket megrendelni.

Te tudod, hogy milyen sorrendben szerezte meg Ash őket a sorozatban?

Pokémon kitűzők kicsiben és nagyban

Pokémon kitűző
Kicsik és nagyok, pokémonok és jelvények

Kétféle méretben tudom elkészíteni a kitűzőket. Van egy 2.5 cm-es, ami tökéletes táskára, övre, ráadásul ebben a méretben mind a 8 kitűzőt fel tudod tűzni magadra úgy, hogy nagyon vagányul mutasson!

A másik a 4.5 cm-es  kitűző méret, amin valamelyik kezdő Pokémon, vagy egy Pokélabda mutat jól. Vagy…

Pokémon Go csapat jelvény és kitűző

Pokémon go csapat jelvény kitűtő
Pokémon Go csapat kitűző, mutasd meg, hova tartozol!

Bizony! Mostantól nem neked kell keresned a csapattársaidat, ők fognak rád találni! Amint meglátják, hogy közülük való vagy, garantáltan megszólítanak. És ki tudja, lehet pont ez lesz valami jónak a kezdete! A csapat jelvényeket itt tudod megrendelni.

Ha nem tudod merre indulj, nézd meg a Pokémon Go térképet amit találtunk!

Írd meg nekünk, hogy melyik kitűző tetszik a legjobban, és melyik csapatban játszol!

Ja, és szerezd meg mind!!! 🙂