Falióra

Falióra szög nélkül? Van egy megoldásunk!

Posted On június 19, 2016 at 5:25 du. by / No Comments

Szöget ütött a fejemben, hogy bizonyára sokan nem szeretnének szöget ütni a falba csak azért, hogy egy ajándék órát felhelyezzenek rá. Van egy megoldás, amivel a falióra szög nélkül is tökéletes dísze lehet lakásodnak!

Háromlábú fa falióra tartó állvány

Ez pedig nem más, mint a háromlábú fa falióra tartó, mely anyagban és színben is tökéletesen passzol az általam készített pirogravírozott fa faliórákhoz. Tetszik az ötlet? Nézz körül!

Falióra szög nélkül

Kinek kell falióra szög nélkül?

Ha olyannak adod ajándékba, aki albérletben lakik huzamosabb ideig, és nem szögelhet kénye kedve szerint, vagy már minden fal tele van a tőled kapott ajándékokkal.

Esetleg egy várban (vagy barlangban) él, ahol a falak szögelhetetlen kövekből vannak, akkor egy ilyen háromlábú óratartó a megoldás.

Háromlábú fa falióra tartó állvány

Előfordulhat olyan is, hogy ugyan feltehetnéd az órát a falra, denem tudod, hogy a vezetékek kusza szálai merre futnak a vakolat mögött.

És olyant láttál már, hogy valaki extra erős kétoldalú ragasztóval rögzíti az ajándékba kapott faliórat? Amikor pedig leszedi, jön vele együtt a 15 rétegben meszelt vagy festett fal mind a 10 négyzetmétere? Mi igen, hatalmas élmény volt! 😀

Háromlábú fa falióra tartó állvány
Háromlábú fa falióra tartó állvány