Egyéb

Férfiak segítünk: Ajándék ötletek barátnőnek

Posted On április 29, 2016 at 7:35 du. by / No Comments

Te is egy vagy azok közül a férfiak vagy nők közül, aki néha nagyon szívesen meglepné bartánőjét, de ötleted sincs mivel? Segítünk: igazi ajándék ötletek barátnőnek!

Pirogravírozott ajándék ötletek barátnőnek, csak úgy

Kis dolgokkal lehet a legnagyobb örömet okozni, a titok nyitja mindössze annyi, hogy ne egy konkrét alkalomra adj ajándékot (szülinap, névnap, évforduló), hanem csak úgy.

Természetesen rengetegen vagyunk úgy, hogy nincs felesleges 10.000 Ft-unk, hogy egy “csak úgy” ajándék becsússzon a kötelező névnap, szülinap, évfordulós ajándékok közé, de nem is baj! A kulcsszavak: apróság és váratlanul.

A legtöbb lány oda van az apróságokért, kincsekért, ékszerekért, de vajon van hol tárolni őket? A mi meglepetés ötletünk egy olyan személyre szabott kincses dobozka, melynek tetejére egyedi mintát vagy feliratot kérhetsz, melytől sokkal inkább magáénak érzi barátnőd az ajándékot.

Ajándék ötletek barátnőnek
Ajándék kincses dobozka barántőnek
Ajándék kincses dobozka barántőnek
Ajándék kincses dobozka barántőnek

Ajándék tükrös dobozka

Kicsit drágább kategória ugyan, de messze nagyobb katarzis érhető el egy olyan ékszeres dobozzal, ahol a doboz felső oldala egy tükröt tartalmaz. A lent látható dobozkát egy vérbeli Jégvarázs rajongó kislánynak készítettem, de a nagy gravírozható felületnek hála, szinte bármilyen ötletet megtudok rá valósítani. Aljába pedig a témához illő szőnyeg kerül, ahogy itt is a kék jelképezi a jeget.

Jégvarázs, Elza, Olaf, tükör, kék szőnyeg
Pirogravírozott fa dobozka jégvarázs mintával, tükörrel és belső szünyeggel

Meglepetés minden nap

Ha még az ajándék dobozka ára is túl magas, kérj egy szerelmes hűtőmágnest. Kedvező árának és kis méretének köszönhetően ez az egyik leginkább kelendő termékünk (csomag helyett levélként is fel tudjuk adni, így a szállítási költség jóval kedvezőbb), így bátran állíthatjuk, hogy ezek a táblák a legjobb ajándék ötletek barátnőnek.

Szeretlek ajándék hűtőmágnes
Szeretlek ajándék hűtőmágnes

Helyezd el a ház legkülönfélébb pontjain havonta egyszer, és lepd meg vele amikor nem számít rá! Nem egy gyémánt gyűrű, de egy cetlinél elegánsabb.

Ha szerinted ezek nem megfelelő ajándék ötletek barátnőnek, akkor nyugodtan javasolj valamit hozzászólásban 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük