PandaArt Brigi
Bögre

Gyereknapi programok Veszprémben

Posted On május 9, 2016 at 2:16 du. by / No Comments

Körbenéztél már, hogy milyen Gyereknapi programok vannak Veszprémben, de egyik sem tetszik igazán? Látogass el hozzánk a Veszprém Egyetem utca 12-re, ahol egy társasjáték és anime napot szervezünk a Panda trióval (PandAnime, Panda Büfé, PandaArt)!

Én is nagy társasjáték és anime fan vagyok, de a sok játék mellett, valószínűleg egyedi ajándék bögréket, kis kitűzőt és hűtőmágnest is fogok készíteni.

Társasjáték Veszprém Pandáival

Ha kíváncsi vagy társasjátékainkra, megtekintheted őket a pandabufe.hu/tarsas címen.

Társasjátékaink:evolúció, civilization, inkognitó
Társasjátékaink egy része: Evolúció, Civilization, Inkognitó

Igyekeztünk olyan játékokat találni, melyek kicsik és nagyok által egyaránt élvezhetők, ennek ellenére 10 évnél fiatalabbaknak sajnos nem igazán tudunk mivel szolgálni. Onnantól viszont garantált a szórakozás!

Concept
Concept, a feladvány: vizipók

Személyes kedvenceink közé tartozik a Dixit, ahol szabadjára engedhetjük fantáziánkat, a Concept ami visszahozza gyerekkorunk kedvenc barkóbáját, a füllentést próbára tevő Csótány póker és a 10-20 perc alatt lejátszható Nyolcperces birodalom.

Dixit, Elder Sign, Qwirkle
Dixit, Elder Sign, Qwirkle

Persze ezeknél vannak sokkal komolyabb társasjátékok is: Civilization, Gears of War, Pandemic. Mi több, igyekszünk naprakészek lenni, és a nemrég kijött Evolúció és Mysterium társasjátékot is beszereztük.

Gyereknapi programok 2016 Veszprém
Gyereknap 2016 veszprém

Anime találkozó

Van egy PandAnime nevű oldalunk, ahol  Veszprém környéki anime fanoknak szervezünk találkozókat. Úgy gondoltuk összekötjük a kellemeset a hasznossal, és Gyereknapon tartunk egy anime találkozót.

11 órától este hétig folyamatosan anime vetítés lesz a terem végében, találkozhatsz olyanokkal, akik szintén rajonganak a műfajért, és ha szerencsénk van, olyan rajz istenek jönnek el hozzánk, akiket élmény nézni munka közben.

Meglepetés nélkül mit érnek a Gyereknapi programok?

Úgy tervezzük, hogy akik visszaigazolnak a facebookon létrehozott eseményünkre, azokat meglepjük egy vagány kis kitűzővel, aminek elkészítésében részt is lehet venni. A lenti képen látható gépet használjuk hozzá, egyik régebbi találkozónkon is nagy népszerűségnek örvendett.

Kitűző és hűtőmágnes készítő
Kitűző és hűtőmágnes készítő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük