doboz

Pokémon Go: ajándék pokémon dobozka rajongóknak

Posted On július 19, 2016 at 6:49 de. by / 2 hozzászólás

A Pokemon Go még csak néhány hete robbant be a köztudatba, de máris több 10 millióan lettek a rabjai. Ha a te környezetedben is van valaki, aki képes órákat menetelni az esőben, hogy minél több Pokémont gyűjtsön be,  akkor biztosan örömet okozna neki ez az ajándék Pokémon dobozka.

Aki nem ismerné, a Pokémon egy japán rajzfilm még a 90-es évekből, ami már akkor is hatalmas népszerűségnek örvendett. Rengeteg játék készült belőle, sokan gyűjtöttek matricát, tazoot, vagy játszottak GameBoy Advancen, a cél azonban mindig ugyanaz volt: megszerezni az összeset!

pokeball box
Pokélabda készítés közben

A mostani Pokemon Go őrület egy áprilisi tréfából indult, azonban annyi pozitív visszajelzést kapott a Nintendo, hogy óriási hiba lett volna nem lefejleszteni a játékot. Ha te is ki szeretnéd próbálni, de Android 4.1, 4.2 vagy 4.3 fut a telefonodon, akkor egy kis bűvészkedésre lesz szükség az elindításhoz.

pokeball box
Pokélabda

Most minden harmadik szembejövő ember aki a telefonját nyomogatja, valószínűleg éppen Pokémonokat gyűjt. Innen jött az ötlet, hogy elkészítsek egy Pokélabda dobozt, amiben ott lapul valamelyik kis Pokémon.

Pokémon Go ajándék dobozka

A technika nem bonyolult: festek. Mégis, szinte garantált az öröm, hiszen már az hatalmas öröm, ha egy rajongónak lehet egy Pokélabdája. Az igazi meglepetés viszont akkor éri, ha kinyitja, és visszanéz rá az a Pokémon, amivel belevágott a játékba.

Pokemon Go: ajándék Pokémon doboz
Squirtle

Eddig a sokak által ismert Pikachu (viccesebb nevén villám patkány), és a három kezdő pokémon közül a teknőshöz hasonlító Squirtle készült el.

Pikachu doboz, Squirtle doboz
Pikachu és Squirtle arcot festettem a doboz belsejébe

Tervben van még a másik két alap Pokémon elkészítése is:

  • tűz sárkány charmander, narancssárga/piros doboz belsővel
  • dinoszaurusz szerű bulbasaur, zöld doboz belsővel

Ha ilyen Pokémon dobozkát szeretnél ajándékozni valakinek, először mindenképpen derítsd ki, hogy a három kezdő (Squirtle – teknős, Charmander – sárkány, Bulbasaur – dínó a hátán egy növénnyel) közül melyik a kedvence (vagy esetleg Pikachu).

Ha nem tudsz dönteni, szerezd meg hát mind! 🙂

2 thoughts on “Pokémon Go: ajándék pokémon dobozka rajongóknak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük